dilluns, 21 de maig del 2007

El candidat Hereu promet cobrar-nos per tot (I no passa res).



El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona s’ha compromès a crear un carnet integrat pels ciutadans on poder gestionar tots els serveis municipals com l’àrea verda, els aparcaments, el sistema Bicing, el metro, el Bus, les Biblioteques i d’altres serveis.

Des de Busot ja ens ho temien això, ja que tard o d’hora s’havia de produir aquest fet, ja que properament ens posaran a la porta de casa nostra un dispositiu pel qual per sortir de casa ja ens ho cobraran tot.

Pel què es veu l’equip del futur alcalde creu que la nostra ciutat es tan mega impressionant que s’ha de pagar més encara per viure-hi. Per aquest motiu també ens cobraran les multes (tant les comeses com les futures per cometre), així com la grua, els impostos de matriculació i fins i tot els impostos de les escombraries.

Els integrants del consell de redacció de Busot ho veiem del tot clar. D’aquí a ben poc només aquells amb una bona butxaca podran gaudir de la capital catalana. La resta? Doncs a dins de casa o a los Monegros!!!!