dilluns, 21 de maig del 2007

El candidat Portabella proposa la creació d’un museu asiàtic a Nou Barris.


El eternament jove i perpetu candidat d’Esquerra (abans ERC) a l’alcaldia de Barcelona ha tingut l’original idea de proposar la creació d’un nou museu, en aquest cas asiàtic al barceloní districte de Nou Barris.

Des de Busot no sabem on anar-ho a celebrar ni que fer davant d’aquesta gran noticia. Si senyor, era el que realment faltava, un museu asiàtic a Barcelona. Desprès direm que els eco pijus de ICV - EUiA són els únic que tenen idees originals, clar que si!!! Ara Esquerra també s’aposta al carro dels despropòsits.


Sembla (segons ens diuen els nostres confidents) que aquesta proposta de museu elitista i per persones de grans vols (seria un més a la Ciutat Comtal) respon més a una manca d’idees en l’àmbit cultural pel què fa l’equip d’assessors del candidat Portabella que no pas a una proposta viable.


Per aquest motiu des de Busot volem aportar idees al equip del candidat Portabella: Proposem el museu “Tunning”, o el museu “Killu”, per no dir el Museu del “Garrulisme”. S’ha de dir que aquestes tres propostes tenen un element a favor, ja que no s’hauria de fer cap museu, ja que a molts districtes de la Ciutat Comtal hi han alguns espècimens del tot interessants. Per això proposem la creació d’una mena de Bus Turístic que faci “Tours” per aquests districtes i així poder veure “in situ” als més nostrats i destacats elements de la fauna local.

Si més no, qui voldrà anar al museu asiàtic tenint la possibilitat de veure als espècimens autòctons?