dimarts, 22 de maig del 2007

Els mossos de Saura en plena ratxa.


Fa un temps va ser la famosa palissa a un ciutadà a la comissaria de Les Corts, fa poc la reducció a trets d’una persona amb malaltia mental, el dissabte els mossos de Saura utilitzant armes del tot “reglamentàries” i també aquesta setmana el presoner que fent-se escàpol aconsegueix el que ni el propi McGyver hauria aconseguit, tot i que al final s’acabà estampant al terra. Si senyor, els Mossos de Saura porten una ratxa del tot molt bona: palisses, repressió, ús d’armes gens legals i fins i tot morts. Menys mal que el Conseller Saura anava a exercir llur responsabilitats per tal d’aconseguir que els seus Mossos fessin la feina de “bon rotllo”, que si no ara mateix hauríem d’anar-nos a les barricades per defensar-nos....de la policia!!!!

Des de Busot volem apuntar que amb policia així no fan falta delinqüents, ja que els mateixos que han de vetllar per complir la llei són els mateixos que la incompleixen. A partir d’ara els ciutadans honrats i confiats s’ho pensaran dues vegades abans de trucar als mossos de Saura.


Els nostres confidents dels carrers Nicaragua i Calàbria ens han dit que tant la gent del PSC com d’Esquerra estan del tot contents amb la degradació que esta patint la imatge de Joan Saura i la seva coalició “eco pija socialista” entre bona part de la població, sobretot entre aquells sectors de la població més jove i “anti sistema” que havien votat a ICV – EuiA a les darreres eleccions. Segons ens han dit alguns dirigents socialistes i esquerrans cada cop que salta una nova noticia fan l’ona i obren ampolles de cava per haver encolomat la Conselleria de Interior al fins aleshores molt feliç Joan Saura.

Joan Saura per la seva banda, segons ens diuen els confidents d’ICV, continua dins del seu món “mega fashion”, creu que alguna cosa no esta anant del tot bé, ja que no entén com antics col·lectius amb qui mantenia “bon rotllo”, comencen a passar d’ell. A més la seva companya “Barbie” Mayol tampoc entén com ella no pot dir que és “anti sistema” pel simple fet que el seu company d’alcova sigui el cap dels Mossos d’Esquadra.

Des de Busot volem dir-li al Conseller Saura un refrany castellà per tal de que entengui quin és el motiu dels seus mals:

“Dime con quien andas y te diré como eres”.