dimarts, 22 de maig del 2007

Gràcies Josep Anglada, gràcies!!!

Qui més qui menys sap qui és Josep Anglada, les seves orientacions polítiques i els seus pensaments. Fins fa poc podíem pensar que és un feixista, que és un franquista, que és un xenòfob, que és un amant del totalitarisme i les llibertats individuals, ho podíem pensar tant d’ell com del seu partit, però fins fa poc no podíem dir-li a la cara tots aquests adjectius qualificatius, ja que si el seu missatge tenia aquest contingut, ell mai ho deia de forma explicita. Això ja no és així.

Sortosament i gràcies a Canal 9 (qui ho anava a dir), la veritable cara de Josep Anglada ha quedat al descobert. En un parany que la cadena valenciana li va parar, el líder de Plataforma per Catalunya es sincera amb el seu interlocutor, tot mostrar-se orgullós d’haver estat i ser franquista, dels seus pensaments feixistes i mostrant tot el seu discurs xenòfob, a més de mostrar tot un seguit de prejudicis contra la immigració que ratllen l’encausament penal per fomentar l’odi interracial.

A més el llest de Josep Anglada reconeix que la seva moderació és del tot façana per “enganyar” als seus votants, tot dient que si ell fora president de l’Estat Espanyol instauraria la pena de mort “en una hora”, pena de mort que no cal dir aplicaria a tot un seguit de col·lectius, dels quals nomena només a “delinquentes y terroristes”, fent un gest de mossegar-se la llengua per no seguir dient el que segurament pensava. Potser homosexuals, esquerranosos, nacionalistes i gent de diversa calanya??? No ho sabem, però des de Busot ho intuïm.

Des de Busot volem llençar una pregunta al Fiscal General de l’Estat Sr. Conde – Pumpido. Si es declaren il·legals llistes com les d’ASB i bona part de les de ANV, per suposar, que no demostrar les seves vinculacions amb banda armada (ETA), no creu el molt eficient fiscal que caldria declarar il·legal aquelles llistes que fan apologia de la pena de mort, de la xenofòbia, la discriminació per criteris de raça i orientació sexual i el racisme? Es que això no està tipificat al Codi Penal de l’Estat Espanyol com un atac a l’Estat de Dret?

Per acabar volem donar-li les gràcies al Senyor Anglada per la seva sinceritat. Ara només cal que els votants de Plataforma per Catalunya estiguin al cas de a qui estan votant i que pensa realment.