dilluns, 28 de maig del 2007

Municipals 07: Victòria de la crida a l’abstenció del Conseller Saura.


Amb la majoria del vot ja escrutat a aquestes eleccions municipals del 2007, des de Busot volem felicitar al veritable guanyador d’aquests comicis.

Volem felicitar al Conseller de Participació Joan Saura ja que la seva crida a l’abstenció ha tingut resultats del tot espectaculars. Aproximadament un 51% de la població catalana ha preferit veure la Formula 1, anar-se’n a la platja o a menjar croquetes al Canigó abans que anar a votar als “ecologistes i d’esquerres de debò”.

Són molts els analistes polítics que coincideixen en el fet de que l’alta abstenció ha estat motivada per les paraules que el Conseller Saura digué a un míting a Sabadell, on afirmava “els que no siguin ecologistes i esquerres de debò que votin el que vulguin, que facin el que vulguin, que s’abstinguin,...”.

Com votar a ICV – EuiA es del tot infumable en alguns indrets, com per exemple a Barcelona, doncs els potencials votants s’han pres el dia de vacances.



També volem felicitar al matrimoni Saura – Mayol per la considerable “castanya” que s’ha donat la seva formació a poblacions com a Tarragona i Granollers, on directament no han aconseguit representació i a d’altres com a Barcelona on comencen a baixar en picat.

Des de Busot volem animar al Conseller Saura perquè continuï en la seva línea de declaracions, actuacions i de continu “show” esperpèntic, ja que així potser d’aquí a quatre anys no quedarà res de ICV.

3 comentaris:

litu ha dit...

ja han passat tres setmanes des de les eleccions... necessitem més busot.

litu ha dit...

i ja està?
ja no hi ha política més enllà de les eleccions? :-(

vaja... :-(
això confirma que no ereu més que l'eina internautica d'algun partit polític (ja teniem clar quin).

això ens anima tant a interessar-nos per la política! (és sarcasme, per si no us n'havieu adonat)

litu ha dit...

encara res?
no ha passat res digne de menció per a busot?

vaja... quina decepció.