dimecres, 23 de maig del 2007

“Que facin el que vulguin, que s’abstinguin,...”


“Els que no se sentin d’esquerres, els que no se sentin ecologistes que votin el que vulguin, que facin el que vulguin, que s’abstinguin,...". Aquestes declaracions realitzades a un míting electoral a Sabadell el dia 22 de maig per increïble que sembli pertanyen al Sr. Joan Saura, Conseller de l’Interior, Relacions Institucionals i Participació, o sigui pertanyen al màxim responsable del govern de la Generalitat de fomentar la participació de la ciutadania a les eleccions municipals del proper diumenge 27 de maig.

El màxim dirigent d’Iniciativa per Catalunya darrerament s’està cobrint de glòria, posant en entredit la seva deficiència ja no com a polític, si no també com a persona capaç d’exercir un càrrec públic sense caure en els més grans dels descrèdits tant ell com la institució que representa. Davant d’aquestes declaracions alguns dels assessors del Conseller Saura han sortit del pas dient que tot ha estat “un lapsus” i van córrer a dir-li al seu cap que calia rectificar. Dit i fet, ràpidament el Conseller Saura va sortir a fer unes declaracions i sense venir al cas va dir als medis de comunicació que “el proper diumenge havia de participar tothom a les eleccions”, “que votin el que vulguin, però que participi tothom”.

Segons ha sabut Busot per intentar reduir el impacte de les paraules del Conseller de Participació, la maquinària “eco pijo socialista” es va posar en marxa per tal de segrestar les gavracions, però pel què sembla fou del tot inevitable que la Stasi de CiU, liderada per David Madí, es fes amb una còpia de les declaracions del Conseller i així poder filtrar-les als medis de comunicació per tal de que el seu líder Artur “laques” Mas pogués surtir a l’escena i carregar contra el govern. Per tot plegat aquest matí s’ha parlat a tots els medis del “lapsus” del Conseller que no hem d’oblidar té com una de les seves principals responsabilitats, apart de liderar als mossos en la seva croada anti-social, és la de fomentar la participació ciutadana a tots els processos electorals.

Des de Busot volem transmetre el nostre pesar als assessors d'Iniciativa, ja que el matrimoni Saura – Mayol i les seves declaracions fant que no hi hagi dia que no hagin d’apagar un nou foc, tot i això que li tenen dit tan a un com a l’altre que només és limitin a llegir en públic els discursos que ells els hi preparen. Ja se sap, quan no es segueix el guió pot passar això:

“Que facin el que vulguin, que s’abstinguin,...”

1 comentari:

litu ha dit...

http://www.estatpropi.cat

Ja en som més de 10.000